Duvăz: PSD va insista pentru legiferarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, a declarat, luni, după BPN, că parlamentarii social-democraţi vor insista la dezbaterile pe legea pensiilor pentru majorare la 45% a punctului de pensie.

23 afișări
Imaginea articolului Duvăz: PSD va insista pentru legiferarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu

Duvăz: PSD va insista pentru legiferarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Duvăz a afirmat că principalele acţiuni în plan legislativ ale PSD sunt legate de definitivarea legii salarizării unice în sistemul bugetar şi de majorarea la 45% din salariul mediu a punctului de pensie.

Purtătorul de cuvânt al PSD a menţionat şi legea învăţământului, criticând anunţul făcut de actualul ministru, Daniel Funeriu, referitor la repunerea în dezbaterea parlamentară a legii educaţiei.

Duvăz a mai afirmat că PSD va elabora şi "o opinie foarte limpede, definită, din perspectivă social-democrată", asupra modificărilor ce vor fi aduse Constituţiei, fără însă a da amănunte în acest sens.

Prima sesiune ordinară din acest an a Parlamentului începe la 1 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici