Elena Băsescu se consideră defăimată de Associated Press

Secretarul general al OT-PDL, Elena Băsescu consideră că "articolul" Associated Press referitor la posibila sa candidatură în alegerile europene este "defăimător atât la adresa persoanei sale, cât şi la adresa tatălui său, Preşedintele României Traian Băsescu" şi cere AP un drept la replică.

109 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu se consideră defăimată de Associated Press

Elena Băsescu se consideră defăimată de Associated Press (Imagine: Mediafax Foto)

"Elena Băsescu consideră că articolul este defăimător atât la adresa persoanei sale, cât şi la adresa tatălui său, Preşedintele României Traian Băsescu. Elena Băsescu apreciază că, prin expunerea de care a beneficiat articolul Associated Press în presa mondială, a fost lezată nedrept imaginea României", se spune într-un comunicat al PDL remis sâmbătă agenţiei MEDIAFAX.

Fiica preşedintelui Băsescu suţine că, plecând de la "articolul" AP, " publicaţia italiană La Reppublica a comis o gravă eroare jurnalistică", pe care "o cere, de asemenea, rectificată, prin excluderea imaginilor asociate cu persoana sa, dar care aparţin altei persoane".

Subiectul candidaturii Elenei Băsescu pentru un loc în Parlamentul European a fost abordat de presa străină. Ziarul italian "La Repubblica" a publicat, sub titlul "Mă trimite tata Băsescu: Elena în parlament", un material şi o serie de fotografii cu Traian Băsescu şi Elena Băsescu, printre acestea apărând însă şi Irinel şi Monica Columbeanu.

Agenţia Associated Press a scris că Elena Băsescu "ţopăie pe podium, petrece în cluburi până dimineaţa şi mutilează gramatica".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici