Elena Băsescu: Tata nu a minţit

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, a declarat, miercuri, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că tatăl său nu a minţit când a spus că ea a terminat şcoala în SUA, ci doar nu a specificat că a făcut ultimul an de studii la o universitate americană.

237 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Tata nu a minţit

Elena Băsescu: Tata nu a minţit (Imagine: Mediafax Foto)

"Tatăl meu nu a minţit. (...) Tatăl meu nu a specificat că am făcut ultimul an de studii în America", a declarat Elena Băsescu, în emisiunea lui Măruţă.

Ea a precizat că a făcut anul terminal la James Madison University din Virginia, în cadrul unui schimb de studenţi cu Universitatea Româno-Americană.

Elena Băsescu a menţionat că are şi un masterat şi că a urmat şi un curs introductiv la Colegiul Naţional de Apărare.

Universitatea Româno-Americană: În ultimul an de studii la noi, Elena Băsescu a învăţat în SUA

Universitatea Româno-Americană precizează, într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că Elena Băsescu este absolventă a unei facultăţi din cadrul universităţii, iar în anul universitar 2002-2003 a studiat la James Madison University, în Statele Unite.

Potrivit sursei citate, Elena Băsescu este absolventă şi licenţiată a Facultăţii de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Ea a făcut parte din grupul de studenţi ai Universităţii care au studiat la James Madison University, aceasta petrecându-se în ultimul an de studii al Elenei Băsescu, în anul universitar 2002-2003, se menţionează în comunicat.

Universitatea Româno-Americană precizează că, până în prezent, peste 100 de studenţi ai universităţii au beneficiat de burse de studii la James Madison University, pe baza acordului de colaborare încheiat între cele două instituţii de învăţământ superior.

"În conformitate cu documentele oficiale eliberate de James Madison University, care atestă parcurgerea programului de studii şi rezultatele obţinute, Universitatea Româno-Americană asigură recunoaşterea academică a studiilor efectuate. Baza de echivalare o constituie compatibilitatea curriculei universitare", se arată în comunicat.

Citeşte şi:

Elena Băsescu a studiat part time la James Madison University

Elena Băsescu demisionează din PDL şi candidează ca independent la PE (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici