Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale şi ai Pieţei: Nu mai merge aşa

Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale şi ai Pieţei pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piaţă a oraşului. Lasconi a închis şi piaţa până luni.

9077 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale şi ai Pieţei: Nu mai merge aşa

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale şi ai Pieţei: Nu mai merge aşa

Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunţat că i-a destituit din funcţii pe şefii Poliţiei Locale şi ai Pieţei pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piaţă a oraşului.

Lasconi a închis şi piaţa până luni pentru a lua măsurile de siguranţă.

„La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piaţa centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum ştiţi, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei şi al Poliţiei Municipale. Dar şeful pieţelor nu a respectat regulile de a tăia cele două şiruri de geamuri pentru a se face circuit de aer. Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcţie pe şeful pieţei, dar şi pe comandantul Poliţiei Locale pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant şi termometru aici la intrare, aşa cum trebuia făcut. Din păcate voi închide acum piaţa, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranţă. Pentru că aici nu merge şi aşa ca până acum”, a anunţat Elena Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici