Elena Udrea, la Mănăstirea Rohia din Maramureş - FOTO

Deputatul PDL Elena Udrea se află la Mănăstirea "Sfânta Ana" Rohia, unde a participat la ceremoniile religioase oficiate de Sântămaria Mare.

7050 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, la Mănăstirea Rohia din Maramureş - FOTO

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Elena Udrea se află în Maramureş încă de miercuri seară, când a scris pe Facebook că semnalul telefonic este slab şi nu poate posta fotografii de la Rohia.

Joi, ea a postat o fotografie în care se află alături de mama sa, îmbrăcată în costum popular maramureşean, adresând felicitări celor care îşi serbează onomastica în 15 august.

"Le urez «La mulţi ani!» tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc onomastica şi în mod special mamei mele, un om cu adevărat minunat, care ştie să-mi însenineze viaţa. Îi mulţumesc că îmi este alături mereu şi mă susţine cum numai o mamă ar putea s-o facă. Le doresc, de aici, de la Rohia (Maramureş), tuturor sărbătoriţilor să fie fericiţi, sănătoşi şi să aibă o zi exact cum îşi doresc!", a scris Udrea în mesajul postat pe Facebook.

De asemenea, Elena Udrea a participat la ceremoniile religioase de la mănăstirea "Sfânta Ana" Rohia.

Mănăstirea "Sfânta Ana" Rohia a fost vizitată de mai multe ori şi de preşedintele Traian Băsescu, ultima dată în luna februarie, când s-a recules la căpătâiul fostului stareţ, părintele Serafim, duhovnicul său, care a murit în 12 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici