Elena Udrea spune că are semnale că alegerile în PDL nu se vor organiza corect

Elena Udrea a declarat, miercuri, la Buzău, că are semnale potrivit cărora alegerile în PDL nu se vor organiza corect, acuzând faptul că la întâlnirile la care îşi prezintă moţiunea sunt trimişi membri PDL care nu vor vota la alegerile din 23 martie.

630 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea spune că are semnale că alegerile în PDL nu se vor organiza corect

Elena Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Elena Udrea a declarat că până în acest moment şi-a prezentat moţiunea în 14 organizaţii din ţară, iar semnalele sale sunt că şefii de filiale sunt pro-Blaga, în timp ce restul membrilor o susţin pe ea.

"La Constanţa, deşi preşedintele a semnat moţiunea pentru Blaga, organizaţia jumătate e cu noi, la Galaţi oamenii au protestat în stradă, la Vrancea conducerea interimară pusă de Blaga a desfiinţat, a demis toată conducerea PDL Focşani pentru că preşedintele şi-a permis să-l critice pe Blaga când şi-a prezentat moţiunea. La Vâlcea, preşedintele îl susţine pe Blaga, dar e singur", a spus Udrea.

Elena Udrea a adăugat că are semnale că alegerile nu vor fi organizate corect în PD.

"Consider că alegerile nu sunt organizate corect, dacă vor continua aşa, am cerut comisiei de organizare să ne prezinte listele de delegaţi, pentru că există o decizie a consiliului naţional de comunicare ca atunci când mergem în organizaţii să fie prezenţi cei care vor veni la CNC. Dacă aici vin oameni care nu votează e lipsit de logică, am cerut comisiei care-l susţine pe Blaga să ne prezinte listele, dar au refuzat. E o dovadă de neîncredere a susţinătorilor lui Blaga că va câştiga alegerile, de asta se merge cu măsuri care încalcă deciziile luate de forurile statutare ale partidului", a mai spus Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici