Elena Udrea: Subiectul contestaţiilor e închis, rămân în partid. PDL să lupte cu USL

Deputatul PDL Elena Udrea a spus, miercuri, în Colegiul Director al PDL, că rămâne în partid, că subiectul contestaţiilor este închis şi că trebuie să existe "respect reciproc" între iniţiatorii moţiunilor, au declarat pentru MEDIAFAX surse democrat-liberale.

598 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Subiectul contestaţiilor e închis, rămân în partid. PDL să lupte cu USL

Elena Udrea: Subiectul contestaţiilor e închis, rămân în partid. PDL să lupte cu USL (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Elena Udrea a precizat că este alături de partid, că nu mai contestă rezultatul alegerilor de la Convenţie şi că democrat-liberalii trebuie să se respecte reciproc, indiferent de ce moţiune au susţinut la Convenţia de sâmbătă.

De asemenea, sursele citate au arătat că Udrea a susţinut că democrat-liberalii trebuie să se lupte cu USL.

Colegiul Director al PDL este format din membrii BPN şi preşedinţii organizaţiilor judeţene, Elena Udrea fiind invitată să participe la această şedinţă de către preşedintele PDL, Vasile Blaga.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa Colegiului Director este în desfăşurare.

Cristian Petrescu, susţinător al moţiunii Elena Udrea, a anunţat, luni, că va depune, la Comisia de integritate, litigii şi statut a PDL, o nouă contestaţie la alegerile pentru funcţia de preşedinte al PDL, solicitând refacerea procedurii de vot şi organizarea de noi alegeri pentru această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici