Emanoil Neguţ a demisionat din postul de şef al Departamentului de Control al Guvernului

Emanoil Neguţ a demisionat din postul de şef al Departamentului de Control al Guvernului, iar decizia de încetare a raporturilor de muncă prin acordul părţilor a fost semnată de premierul Călin Popescu Tăriceanu, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

250 afișări
Imaginea articolului Emanoil Neguţ a demisionat din postul de şef al Departamentului de Control al Guvernului

Emanoil Neguţ a demisionat din postul de şef al Departamentului de Control al Guvernului (Imagine: Mediafax Foto)

El şi-a motivat demisia prin probleme personale.

Emanoil Neguţ a condus Autoritatea de Control al Guvernului din ianuarie 2005, cu funcţia de secretar de stat, în coordonarea ministrului delegat pentru Control, Cristian David.

După reorganizarea Guvernului şi numirea lui Cristian David ca ministru al Internelor şi Reformei Administrative, premierul Tăriceanu a decis ca Emanoil Neguţ să conducă în continuare instituţia, reorganizată în Departamentul de Control al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici