Emil Boc şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Cluj-Napoca

  • Primarul Emil Boc şi-a depus vineri candidatura din partea PNL pentru un nou mandat de primar al oraşului Cluj-Napoca.
  • Emil Boc spune că şi-a depus candidatura pentru ca, împreună cu clujenii, să continue modernizarea oraşului şi parcursul european al Clujului.
319 afișări
Imaginea articolului Emil Boc şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Cluj-Napoca

Emil Boc şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca

„Priorităţile sunt investiţii şi locuri de muncă mai bine plătite la Cluj, creşterea calităţii vieţii, Clujul metropolitan. Este vorba de a avea un Cluj ca afară. Românii îşi doresc de foarte multe ori să aibă o ţară ca afară, noi ne dorim să avem un Cluj ca în UE", a spus Boc.

Acesta a explicat că un Cluj ca afară înseamnă locuri de muncă mai bine plătite, iar clujenii să rămână acasă, să aibă o calitate a vieţii ca în UE, iar administraţia locală să fie eficientă.

Emil Boc a fost ales prima dată primar al Clujului în anul 2004.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici