Eugen Teodorovici a ajuns la Parlament la ora 2:00, în pline dezbateri pe bugetul pentru 2019

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a ajuns, miercuri, la ora 2:00 noaptea, la Parlament, în timp ce Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe se aflau în pline dezbateri pe buget.

550 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici a ajuns la Parlament la ora 2:00, în pline dezbateri pe bugetul pentru 2019

Eugen Teodorovici a ajuns la Parlament la ora 2:00, în pline dezbateri pe bugetul pentru 2019

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe se aflau în pline dezbateri privind stabilirea taxelor de către administraţiile locale, la ora la care a venit ministrul Finanţelor.

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au început şedinţa marţi la ora 9:00, iar, la ora transmiterii ştirii încă nu o încheiaseră.

Aceste comisii au dat raport favorabil tuturor creditorilor bugetari incluşi în proiectul de buget.

Proiectul de buget de stat a fost adoptat vineri de Guvern şi trimis Parlamentului. Şedinţa comună a celor douã camere ale Legislativului pentru dezbaterea şi adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019 va începe miercuri, la ora 16.00, votul final fiind programat vineri. Discuţiile pot fi reluate miercuri dimineaţa, în caz că parlamentarii votează amânarea dezbaterilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici