Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidenţiale

Preşedintele PMP Eugen Tomac a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce va avea candidat la prezidenţiale. El a precizat că este convins că PMP poate oferi „o surpriză plăcută” la alegeri, un candidat care să facă diferenţa faţă de celelalte formaţiuni.

418 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidenţiale

Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidenţiale

„PMP va avea candidat la alegerile prezidenţiale. Vrem să le oferim românilor o alternativă credibilă, un candidat care să aibă exact ceea ce românii aşteaptă acum, şi anume un om politic pregătit, dedicat muncii, pentru că instituţia prezidenţială nu este doar o instituţie de reprezentare, ci este o instituţie care influenţează politicile statului român şi pentru că este important ca viitorul preşedinte al României să înţeleagă exact provocările pe care le are ţara noastră de parcurs în următoarea perioadă, să înţeleagă cât de importantă este dimensiunea europeană a ceea ce România poate oferi Europei”, a afirmat Eugen Tomac, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PMP, joi, la Parlament.

Liderul PMP a adăugat că o prioritate pentru partid rămâne unirea României cu Basarabia, precum şi marile proiecte de infrastructură.

„Bineînţeles, că pentru noi rămâne o prioritate ceea ce ceilalţi nu discută, şi anume ca românii, indiferent unde sunt ei astăzi, să-şi recapete demnitatea. Şi acest lucru îl putem face prin aducerea Basarabiei acasă. Şi nu în ultimul rând, cred că este foarte important să începem să ne gândim la marile proiecte de infrastructură care au fost abandonate de toată lumea în ultimii ani”, a completat Tomac.

Actualul europarlamentar a mai spus că este convins că „PMP poate oferi o surpriză plăcută şi poate veni în faţa românilor cu un candidat care să facă diferenţa faţă de celelalte formaţiuni care propun doar oameni care vor funcţii, nu vor să se pună în slujba românilor”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici