Europarlamentarul Victor Negrescu: cinci motive pentru care Guvernul trebuie să pice în Parlament

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu susţine că sunt cel puţin cinci motive pentru care Guvernul trebuie să pice în Parlament. Toate au legătură cu ignoranţa, incompetenţa şi aroganţa guvernanţilor, crede Negrescu.

327 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Victor Negrescu: cinci motive pentru care Guvernul trebuie să pice în Parlament

Sursa foto: Mediafaxfoto

Mesajul europarlamentarului Victor Negrescu a fost publicat pe pagina de Facebook.

În viziunea lui Negrescu, cele cinci motive au legătură cu datoria publică, cu campania de vaccinare, cu nivelul de trai şi cu educaţia.

„Cinci motive pentru care Guvernul PNL-USR-UDMR trebuie să pice astăzi în Parlament: 1. Au supra-îndatorat România fără să explice ce au făcut cu banii şi au ignorat nevoile antreprenorilor locali. 2. Au gestionat dezastruos pandemia şi campania de vaccinare, fiind mai preocupaţi de bătăliile politice interne. 3. Au condiţionat fondurile de redresare de reforme anti-sociale care nu pot fi realizate. 4. Au redus nivelul de trai şi puterea de cumpărare, pentru că nu au gestionat adecvat inflaţia, creşterea preţurilor la energie, deficitul bugetar şi comercial sau schimbul valutar. 5. Au uitat de educaţie, sute de mii de copii nu au avut şi încă nu au acces la educaţie”, a scis Victor Negrescu pe Facebook.

Fiecare cetăţean poate identifica cu uşurinţă motive pentru care acest guvern trebuie să plece, iar ignoranţa, incompetenţa şi mai ales aroganţa lor au făcut ca românii să o ducă astăzi mai rău, este concluzia europarlamentarului PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici