EXCLUSIV: Cezar Preda nu mai candidează la nicio funcţie din PDL

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că îl felicită pe Emil Boc pentru realegerea în funcţia de preşedinte al partidului şi a precizat că el nu va mai candida pentru funcţia de secretar general al partidului şi pentru nici o altă funcţie.

498 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Cezar Preda nu mai candidează la nicio funcţie din PDL

EXCLUSIV: Cezar Preda nu mai candidează la nicio funcţie din PDL (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Preda a arătat că îl va sprijini pe Emil Boc, dar nu doreşte să încurce vreun susţinător din echipa acestuia.

"Nu trebuie să încurc vreun susţinător din echipa domnului Boc", a spus Cezar Preda.

Cezar Preda candida pentru funcţia de secretar general al PDL, la care îi avea contracandidaţi pe Ioan Oltean şi Sulfina Barbu, precum şi la funcţia de vicepreşedinte al partidului.

Preda a anunţat, înaintea Convenţiei Naţionale a PDL, că, dacă Vasile Blaga nu câştigă funcţia de preşedinte, el îşi retrage candidatura pentru funcţia de secretar general al partidului.

Emil Boc a obţinut un nou mandat de preşedinte al PDL din primul tur al alegerilor interne, înaintea finalizării numărării tuturor voturilor exprimate premierul având deja 854 de voturi, în timp ce Vasile Blaga are 498, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici