EXCLUSIV: Gheorghe Flutur va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte la Convenţia Naţională a PDL

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că şi-a înscris candidatura la Convenţia Naţională a PDL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului în echipa lui Emil Boc, arătând că militează pentru unitate, pragmatism şi politici adevărate de dreapta.

228 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Gheorghe Flutur va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte la Convenţia Naţională a PDL

EXCLUSIV: Gheorghe Flutur va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte la Convenţia Naţională a PDL (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Flutur a declarat corespondentului MEDIAFAX că şi-a înscris, miercuri, candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PDL în echipa lui Emil Boc şi că doreşte să pună la dispoziţia partidului experienţa sa parlamentară, guvernamentală şi din administraţia judeţeană, dar şi experienţa de om de partid care a condus la victorie mai multe campanii electorale din care, ultimele două, prezidenţiale.

"Sunt un om de echipă. Pot lucra cu oricine din PDL şi militez pentru unitatea echipei, pentru pragmatism şi pentru politici adevărate de dreapta cu efecte în modernizarea ţării", a spus preşedintele PDL Suceava.

El şi-a exprimat speranţa că moţiunea lui Emil Boc va fi moţiunea câştigătoare la Convenţia Naţională.

"Voi milita pentru a găsi soluţii pentru toţi protagoniştii acestei campanii interne", a spus Flutur.

El a subliniat că la Suceava Colegiul Director al organizaţiei judeţene PDL a votat pentru ca toate cele trei moţiuni înscrise să fie prezentate în cadrul Convenţiei Naţionale.

La Convenţia Naţională a PDL care se va desfăşura în 14 mai vor candida pentru funcţia de preşedinte al partidului actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga şi deputatul Theodor Paleologu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici