Exit-poll: PRM şi PNG-CD nu intră în Parlament

Partidul România Mare (PRM) şi Partidul Noua Generaţie - Creştin Democrat (PNG-CD) nu au trecut pragul electoral necesar intrării în Parlament, conform estimărilor exit-poll realizate de INSOMAR şi CCSB.

42 afișări
Imaginea articolului Exit-poll: PRM şi PNG-CD nu intră în Parlament

Exit-poll: PRM şi PNG-CD nu intră în Parlament

PRM are, conform estimărilor CCSB, 2,5% din voturi pentru Camera Deputaţilor şi 2,6% pentru Senat, PNG-CD - 1,7% la Camera Deputaţilor şi 1,9% la Senat.

Potrivit estimărilor INSOMAR, PRM a obţinut 3,1% din sufragii la Camera Deputaţilor şi 3,4% la Senat, iar PNG-CD - 2,1% la ambele Camere.

Citeşte şi:

CV Tudor: Vom sesiza BEC, exit-poll-urile sunt mincinoase

Becali se retrage din politică, cel puţin o vreme

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici