Fauci recunoaşte că Trump a făcut afirmaţii false despre pandemia de COVID-19

  • În cadrul unui interviu televizat vineri, principalul imunolog din SUA a recunoscut că şeful statului s-a înşelat în privinţa COVID-19
  • Donald Trump a tratat cu superficialitate răspunsul la pandemie şi a lansat afirmaţii false în privinţa acesteia
  • Anthony Fauci nu a împărtăşit mereu aceaşi opinie cu preşedintele
2765 afișări
Imaginea articolului Fauci recunoaşte că Trump a făcut afirmaţii false despre pandemia de COVID-19

Sursa foto: profimedia

Într-un interviu televizat vineri, principalul imunolog din SUA responsabil cu strategia de combatere a COVID-19, dr. Anthony Fauci, a recunoscut faptul că preşedintele Donald Trump a făcut afirmaţii false în legătură cu pandemia. Trump a tratat cu superficialitate problema şi a reiterat că virusul va dispărea de la sine. Dar datele ştiinţifice îl contrazic.

Între imunolog şi preşedinte au existat mai multe dezacorduri în privinţa pandemiei pe parcursul evoluţiei răspândirii virusului. În cadrul interviului, dr. Fauci a îndemnat populaţia să poarte mască atunci când distanţa socială nu poate fi respectată în spaţii deschise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici