Fenechiu va face parte din echipa de conducere pe care Antonescu o va susţine la Congres

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că liderul liberalilor ieşeni, Relu Fenechiu, va face parte din echipa sa de conducere pe care o va susţine la Congresul partidului, urmând să ocupe în continuare un post de vicepreşedinte.

40 afișări
Imaginea articolului Fenechiu va face parte din echipa de conducere pe care Antonescu o va susţine la Congres

Fenechiu va face parte din echipa de conducere pe care Antonescu o va susţine la Congres (Imagine: Mediafax Foto)

Crin Antonescu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că filiala ieşeană a PNL a avut rezultate spectaculoase în ultimii ani, în special la alegerile locale din 2008, când a câştigat 36 de primării din judeţ, el adăugând că liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, va face parte din echipa pe care o va susţine la Congres.

"Va fi în continuare vicepreşedintele PNL şi se va ocupa ca şi până acum de relaţiile cu celelalte partide", a spus Crin Antonescu.

El a precizat că vineri seară s-a întâlnit, la Iaşi, cu reprezentanţi ai mai multor filiale PNL din ţară, dar că nu s-au făcut angajamente de susţinere a candidaturii sale pentru postul de preşedinte al PNL, la Congresul de săptămâna viitoare.

"Nu ştiu câţi au fost, nu i-am numărat. Noi nu numărăm bobocii şi filialele. Le-am spus că ăsta sunt eu şi vreau un mandat pentru viitoarea echipă de conducere. Nu a fost o socoteală ca la vechile Congrese şi nici nu s-au făcut angajamente în vreun fel sau altul", a spus Crin Antonescu.

La rândul său, liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că la întâlnirea de vineri a fost invitat să participe şi prim-vicepreşedintele liberal Ludovic Orban, însă acesta nu a fost prezent la reuniune.

"La Iaşi am avut o întâlnire regională, la care au fost prezente toate filialele PNL din Moldova, cu excepţia Vasluiului, întrucât şeful organizaţiei de acolo este plecat din ţară. De asemenea, au participat şi reprezentanţi ai filialelor din alte zone ale ţării. L-am invitat şi pe Ludovic Orban, însă el n-a venit", a spus Relu Fenechiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici