Fifor, atac la Iohannis, după învestirea Guvernului Orban: Preocupările preşedintelui, doar banii pentru partid şi justiţia pentru el personal

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marţi, că în discursul de la ceremonia de învestire a Guvernului Orban, preşedintele Klaus Iohannis a exprimat două mari preocupări - doar banii pentru partid şi justiţia pentru el personal.

327 afișări
Imaginea articolului Fifor, atac la Iohannis, după învestirea Guvernului Orban: Preocupările preşedintelui, doar banii pentru partid şi justiţia pentru el personal

Fifor: Preocupările lui Iohannis, doar banii pentru partid şi justiţia pentru el personal

”În discursul de la ceremonia de învestire a Guvernului Orban, preşedintele Iohannis a exprimat două mari preocupări:

1. Cum se vor împărţi banii din buget la clientela PNL

2. Cum să îşi facă din nou cărţile în justiţie, pentru a muşamaliza dosarul caselor luate prin fals şi uz de fals, despre care tocmai a vorbit procurorul general (o fi fost vreo aluzie?).

Deci doar banii pentru partid şi justiţia pentru el personal”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

El l-a acuzat pe şeful statului că, în discursul său nu a abordat teme precum salarii, pensii, alocaţii, nimic despre locuri de muncă, sănătate, educaţie sau ”alte asemenea lucruri care îi preocupă pe oameni”.

”Nimic despre cetăţeni! Pentru el mandatul de preşedinte e doar o armă în <lupta de uzură> pe care o duce cu obsesiile lui anti-PSD. Ce e aia <mediator>, <imparţial> sau <preşedintele tuturor românilor>? Constituţia este doar maculatura pe care îşi pune ceaşca de cafea sau îşi taie salamul dimineaţa”, a adăugat Fifor.

Taguri:
fifor,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici