Fifor, cel mai vehiculat nume de premier PSD; Stănescu – variantă; ambii sunt apropiaţi de Dragnea

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi ministru al Apărării în Guvernul Tudose, Mihai Fifor, este cel mai vehiculat nume pentru a fi propus de formaţiunea social-democrată pentru funcţia de premier, au precizat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

667 afișări
Imaginea articolului Fifor, cel mai vehiculat nume de premier PSD; Stănescu – variantă; ambii sunt apropiaţi de Dragnea

Numele lui Fifor a fost vehiculat pentru funcţia de premier, pe lista scurtă, şi atunci când PSD l-a propus pe Sorin Grindeanu, dar şi când l-a propus pe Mihai Tudose.

O altă variantă de lucru pentru social-democraţi ar fi vicepremierul şi ministrul Dezvoltării din Guvernul Tudose, Paul Stănescu, au arătat sursele citate. Alt nume vehiculat este cel al vicepreşedintelui PSD Ecaterina Andronescu.

Atât Fifor, cât şi Stănescu, sunt apropiaţi ai liderului PSD Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat, luni seara, după demisia anunţată de premierul Mihai Tudose, ca urmare a retragerii sprijinului politic, că a avut „mână proastă” la premieri şi nu va mai face o nouă propunere.

"Se pare că eu am mână foarte proastă şi nu numai acum ci încă cel puţin 10 cazuri. Le-am spus colegilor că nu voi face nicio propunere. La Sorin Grindeanu am făcut eu o propunere, colegii au votat-o. La Mihai Tudose am avut discuţie cu fiecare în parte şi s-a conturat propunerea pe care am făcut-o eu. Mâine voi vota propunerea care iese din dezbatere şi îmi voi asuma votul”, a spus Dragnea luni seara.

Liderii PSD se reunesc, marţi, la ora 11.00, în şedinţa CExN, pentru a decide cine va fi propunerea pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici