Fifor, despre sancţionarea lui Orban: Îl rugăm să se gândească mai bine când vorbeşte în public

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat, joi, că sancţionarea de către CNCD a lui Ludovic Orban arată că acesta nu respectă regulile minime de decenţă, însă vrea să fie la guvernarea ţării. Social-democratul îl roagă pe liderul PNL să se gândească mai bine atunci când vorbeşte în public.

870 afișări
Imaginea articolului Fifor, despre sancţionarea lui Orban: Îl rugăm să se gândească mai bine când vorbeşte în public

Fifor, despre sancţionarea lui Orban: Îl rugăm să se gândească mai bine când vorbeşte în public

„Limbajul absolut odios şi declaraţiile preşedintelui PNL au fost considerate discriminatorii şi sancţionate de către CNCD. Acesta este Ludovic Orban, cel care nu poate respecta minimele reguli ale decenţei, dar se vrea la guvernarea ţării”, a scris Mihai Fifor, joi, pe Facebook.

Social-democratul mai precizează că Ludovic Orban nu respectă de obicei adevărul şi acurateţea informaţiilor, dând ca exemplu afirmaţiile acestuia potrivit cărora guvernarea nu mai are bani de pensii şi salarii.

„Acelaşi Ludovic Orban care nu este foarte prieten nici cu adevărul şi acurateţea informaţiilor şi care, între două înjurături, ne mai spune că nu sunt bani de pensii şi salarii, desi ştie foarte bine că în trimestrul II 2019, bugetul de pensii a înregistrat un excedent de peste 218 milioane lei. Îl rugăm pe domnul Orban să se gândească mai bine când vorbeşte public, şi pe formă, şi pe fond”, a conchis Fifor.

Reacţia lui Mihai Fifor vine după ce preşedintele PNL Ludovic Orban a primit două avertismente de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru o declaraţie referitoare la „scroafele suite în copac” şi cealaltă în care a spus că „Guvernul PSD este ca ţiganul care omoară calul care trage ca sa-i ia potcoavele”.

În mai 2018, aflat la Tulcea, Ludovic Orban a catalogat unii funcţionari din administraţie ca fiind luaţi de la coada vacii sau scroafe în copaci. Liderul liberal a mai fost sancţionat pentru declaraţia potrivit căreia : „Guvernul PSD este ca ţiganul care omoară calul care trage ca sa-i ia potcoavele”.

Taguri:
fifor,
orban,
cncd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici