Fifor îl elogiază pe Ciolacu: Are o experienţă politică foarte mare şi o diplomaţie politică aparte / Ce spune despre schimbul de replici avut cu Teodorovici

Mihai Fifor l-a laudat, miercuri, pe preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, afirmând că acesta este un om cu o foarte mare experienţă politică. El neagă că ar fi avut un schimb de replici cu Eugen Teodorovici, afirmând însă că acesta are un stil „exotic” de a face politică.

1165 afișări
Imaginea articolului Fifor îl elogiază pe Ciolacu: Are o experienţă politică foarte mare şi o diplomaţie politică aparte / Ce spune despre schimbul de replici avut cu Teodorovici

Fifor îl elogiază pe Ciolacu: Are o experienţă politică foarte mare şi o diplomaţie politică aparte

”Este o alegere cât se poate de bună, pentru că nu doar că este preşedintele Camerei Deputaţilor dar are şi o experienţă politică foarte mare, conduce o organizaţie importantă a PSD, cu rezultate. Şi este un om cu mult simt politic şi lucrul acesta este necesar pentru partidul nostru. (...) Marcel Ciolacu, repet, este un om cu foarte multe experienţă politică şi avem nevoie de un astfel de lider. Şi la negocieri şi are o diplomaţie politică aparte”, a declarat Mihai Fifor despre Marcel Ciolacu.

El a mai spus că preşedintele interimar al PSD.are misiunea de a pregăti Congresul Partidului Social Democrat.

”Asta presupune organizarea de alegeri de la baza partidului, adică începând cu organizaţiile de pe lângă secţiile de votare şi mergând până la nivel central. Este, repet, momentul de restart pentru Partidul Social Democrat, într-un an electoral la fel de dificil, cu alegeri locale şi alegeri parlamentare, pe care Partidul Social Democrat trebuie să le câştige”, a mai spus Fifor.

Mihai Fifor a fost întrebat de jurnalişti despre faptul fostul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reacţie dură la adresa sa dupa şedinţa Comitetului Executiv de marţi seara. Potrivit Digi24, Teodorovici a ieşit din biroul în care se afla, să îl caute pe Mihai Fifor întrebând "Unde e şobolanul ăla?".

”Eu nu am avut un schimb de replici cu domnul Teodorovici, nici nu aş fi avut cum, eu eram deja plecat către casă când domnul Teodorovici a avut aşa un moment impetuos, căutându-mă prin partid. Este stilul exotic al domnului Teodorovici de a face politică”, a mai spus fostul secretar general al PSD.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fifor,
ciolacu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici