Fifor, întâlnire cu Klemm: Am reiterat dorinţa de a aprofunda componenta comercială a Parteneriatului Strategic cu SUA

Vicepremierul pentru Partenriate Strategice Mihai Fifor a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, oportunitate cu care oficialul din Guvern a reiterat dorinţa de a aprofunda componenta comercială a Parteneriatului Strategic privind investiţiile companiilor americane în România.

518 afișări
Imaginea articolului Fifor, întâlnire cu Klemm: Am reiterat dorinţa de a aprofunda componenta comercială a Parteneriatului Strategic cu SUA

Fifor, întâlnire cu Klemm: Am reiterat dorinţa de a aprofunda componenta comercială a Parteneriatului

"Am avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Hans Klemm, la sediul Guvernului României. A fost o excelenta oportunitate de a aborda teme de actualitate aflate pe agenda bilaterala, cu accent pe oportunităţi concrete de dezvoltare a profilului Parteneriatului Strategic cu SUA. In domeniul securitatii, a fost evidenţiata cooperarea intensificata dintre România şi SUA, inclusiv din perspectiva consolidării flancului estic al NATO şi al continuării angajamentului pentru stabilitatea regiunii Marii Negre. Cu acest prilej, am reiterat dorinţa Guvernului României de a aprofunda, de asemenea, componenta comercială a Parteneriatului Strategic, inclusiv din perspectiva dezvoltarii proiectelor de investiţii ale companiilor americane in economia românească", arată un mesaj publicat joi pe pagina de Facebook a vicepremierului pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor.

De asemenea, vicepremierul român a avut o întrevedere şi cu ambsadorul ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Hitoshi Noda, principalul subiect de pe agenda de discuţii fiind proiectul Parteneriatului Strategic dintre Romania si Japonia, o iniţiativă lansată în ianuarie 2018.

Taguri:
fifor,
klemm,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici