Fifor: Vom lupta în opoziţie şi în campania electorală pentru a apăra ce am făcut bun pentru cetăţeni

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că de astăzi PSD începe regruparea, pentru a lupta din opoziţie şi în campania electorală pentru a apăra lucrurile bune pe care social-democraţii le-au făcut pentru români.

73 afișări
Imaginea articolului Fifor: Vom lupta în opoziţie şi în campania electorală pentru a apăra ce am făcut bun pentru cetăţeni

Fifor: Vom lupta în opoziţie şi în campania electorală pentru apărar ce am făcut bun pentru cetăţeni

„Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moţiunii, cei din opoziţie spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forţă, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Aşa este! Au toate motivele să se teamă! PSD rămâne în tranşee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în opoziţie şi în campania electorală pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetăţeni. Se anunţă nori negri de austeritate. Se va face simţită starea de haos şi degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranţa că e nu e pierdut totul”, a scris Mihai Fifor, vineri, pe Facebook.

„Vom fi prezenţi şi vom lupta pentru voi. Depinde însă şi de votul vostru. În noiembrie, puteţi îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveţi puterea de vă apăra ceea ce aţi câştigat în guvernare PSD. Votul vostru poate schimba totul!”, a conchis social-democratul.

Moţiunea de cenzură prin care a fost retrasă încrederea în Guvernul Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate. Votul a fost secret cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici