Figurile centrale ale epidemiei de Covid-19 devin „locomotive” pentru partide la alegerile parlamentare 2020

  • Luptă cu epidemia, iar acum vor lupta şi pentru un loc în Parlament
  • Nelu Tătaru, Alexandru Rafila şi Streinu Cercel s-au înscris în cursa electorală pentru parlamentare
  • Nelu Tătaru va deschide lista candidaţilor PNL de la Vaslui la Camera Deputaţilor
  • Alexandru Rafila va fi nr.1 pe lista candidaţilor PSD de la Bucureşti pentru Camera Deputaţilor
  • Doctorul Streinu Cercel va fi nr.2 pe lista candidaţilor PSD pentru Senat la Capitală
1234 afișări

Ţi-au vorbit despre cum să porţi corect mască şi cum să-ţi speli mâinile, ţi-au impus restricţii, dar tot ei au anunţat despre măsuri de relaxare.

Acum că tot creşte numărul de cazuri, ei vor să lupte nu doar cu COVID-ul, dar şi pentru un loc în Parlament.

Nelu Tătaru, Alexandru Rafila şi Streinu Cercel sunt candidaţi în alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Ei însă vor fi în tabere diferite.

Nelu Tătaru deschide lista de candidaţi PNL de la Vaslui pentru Camera Deputaţilor. Alexandru Rafila şi Streinu Cercel candidează pe listele PSD.

Rafila va deschide lista candidaţilor de la Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, iar Streinu Cercel este nr.2 pe lista pentru Senat la Capitală.   

Alegerile parlamentare ar putea avea loc pe 6 decembrie, dacă Parlamentul nu va decide o altă dată, deşi prelungirea mandatelor parlamentarilor s-ar putea lovi de limitele impuse de Constituţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici