Fiica lui Flutur, consilier la cabinetul lui Vreme. Ministerul spune că a fost angajată pe competenţă

Fiica prim-vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur este consilier la cabinetul ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Valerian Vreme, MCSI susţinând că aceasta a fost angajată pentru calităţile sale profesionale.

1087 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Flutur, consilier la cabinetul lui Vreme. Ministerul spune că a fost angajată pe competenţă

Fiica lui Flutur, consilier la cabinetul lui Vreme. Ministerul spune că a fost angajată pe competenţă (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Carmen Cristina Flutur, fiica prim-vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, este consilier la cabinetul ministrului Valerian Vreme.

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) susţine, într-o precizare remisă miercuri agenţiei MEDIAFAX, că la cabinetul ministrului precum şi în minister "sunt angajaţi doar specialişti".

"Modul de selectare al acestora nu ţine cont de nume. Ţine cont de expertiza celor angajaţi în conformitate cu diferite proiecte derulate de minister. Respectiv, selectarea de experţi în economie, limbi străine, management, IT, etc. Consilierul la care faceţi referire, Cristiana Flutur, este specialist în economie, cunoaşte mai multe limbi străine, în principal limba germană, motive care au cântărit mult în selecţia sa. Orice altă interpretare cu privire la acest subiect este forţată", mai susţine MCSI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici