Firea comentează sfatul şefului Termoenergetica privind boilerele: nemernicie, eu aş fi fost linşată

  • Fostul primar al capitalei Gabriela Firea l-a criticat dur pe directorul Termoenergetica Claudiu Creţu care le-a recomandat bucureştenilor să-şi monteze calorifere şi boilere.
  • Este o nemernicie, eu aş fi fost linşată dacă spuneam aşa ceva, a declarat Firea.
7976 afișări
Imaginea articolului Firea comentează sfatul şefului Termoenergetica privind boilerele: nemernicie, eu aş fi fost linşată

Sursa foto: Mediafaxfoto

Reacţia fostului primar al capitalei a apărut după ce directorul Termoenergetica i-a sfătuit pe bucureşteni să-şi monteze calorifere electrice şi boilere.

„Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură. Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii. Da, eu mi-am pus un boiler electric din cauza acestor avarii", a spus directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu, la Antena 3.

„Nemernicie “de dreapta”! Dacă nu este demis urgent, înseamnă că asta e politica nouă faţă de cetăţeni! Acest domn impertinent, care îi umileşte pe bucureşteni, este membru PNL sectorul 1. Se numeşte Claudiu Creţu şi a fost uns de Nicuşor Dan director peste instituţia care trebuie să asigure apă caldă şi căldură. Nu numai că nu şi-au respectat promisiunea din campania electorală, de a avea agent termic pe 28 septembrie, dacă va fi ales primar Nicuşor Dan, dar nici nu sunt în stare să înlocuiască ţevile vechi, să facă revizii în timp util, să rezolve avarii urgent, dacă tot s-au cocoţat în astfel de funcţii cu maximă răspundere”, a reacţionat senatorul PSD, pe Facebook.

Gabriela Firea a mai spus că ea ar fi fost „linşată” dacă ar fi făcut astfel de declaraţii.

„Despre “distinsul” domn care îi îndeamnă pe bucureşteni să-şi cumpere calorifere electrice şi boilere, nu pot spune decât că exprimă exact modul odios de a gândi al celor de la putere faţă de românii din toată ţara, nu doar din Bucureşti. Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmaţie similară, eram linşaţi! Şi pe stradă, şi pe FB”, a mai spus Firea.

Cu astfel de oameni fără scrupule în poziţii cheie, nici nu este de mirare că în Bucureşti e un dezastru din toate punctele de vedere, este concluzia Gabrielei Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici