Firea: ”Mă copleşeşte lipsa de umanitate a noilor conducători”

Gabriela Firea critică decizia senatorilor USR PLUS de a se opune comisiei de anchetă pentru situaţia de la spitalul Foişor: „Mă copleşeşte lipsa de umanitate a noilor conducători, căci totul este pe negat, pe dărâmat, pe diabolizat a tot ce s-a făcut înainte de descălecarea lor printre noi”.

166 afișări
Imaginea articolului Firea: ”Mă copleşeşte lipsa de umanitate a noilor conducători”

Firea: ”Mă copleşeşte lipsa de umanitate a noilor conducători”

„Mă copleşeşte lipsa de umanitate a noilor conducători, chiar dacă am văzut şi cunoscut multe caractere şi situaţii în viaţa mea. Totul este pe negat, pe dărâmat, pe diabolizat a tot ce s-a făcut înainte de descălecarea lor printre noi. Senatorii USR PLUS s-au exprimat vehement împotriva constituirii Comisiei de anchetă pentru situaţia gravă de la Spitalul Foişor, unde le-a fost pusă în pericol viaţa pacienţilor, pentru că ministrul lor USR PLUS a ordonat evacuarea urgentă! Fără niciun pic de milă faţă de oamenii proaspăt operaţi, fără ruşine de familiile lor, fără teamă de Dumnezeu”, transmite Gabriela Firea.

Ea acuză lipsa de empatie a parlamentarilor USR PLUS.

„Împroşcând în stânga şi în dreapta cu invective, că tot ce a fost înaintea lor e rău - am văzut de ce sunt ei în stare la guvernare prin emblematicii reprezentanţi Voiculescu, Mihăilă, Ghinea etc. -, senatorii USR PLUS au anunţat că nu sunt interesaţi să afle adevărul, că ei nu sunt procurori - cu alte ocazii ce le mai place să le ia pâinea de la gură anchetatorilor, când nu erau ei vizaţi direct -, şi că săptămâna viitoare, la vot final în Senat, vor vota împotrivă. Nu votul lor mă surprinde - au dovedit că sunt iraţionali, cinici, lipsiţi de sensibilitate faţă de oameni, ci atitudinea lipsită de empatie manifestată în timp ce anunţau victorios ceva împotriva cetăţenilor”, adaugă prim-vicepreşedintele PSD.

Gabriela Firea apreciază că Alianţa USR PLUS a obţinut voturi „cu lozinci, manipulări şi campanii negative în online”.

„Acum nu le mai pasă nici măcar de cei care le-au dat votul, darămite de toţi românii, aşa cum este constituţional şi moral! Grupul de senatori social democraţi va vota luni pentru constituirea Comisiei de anchetă în cazul Foişor, chiar dacă este o iniţiativă a partidului AUR - am fi votat pentru aflarea adevărului orice partid ar fi avut iniţiativa -, tocmai pentru a dovedi o dată în plus că ne pasă de oameni în general, de pacienţi în acest caz particular, că ne dorim o strategie coerentă în domeniul sănătăţii - nu haosul pe care îl avem acum -, şi că vrem ca astfel de acţiuni iresponsabile să nu se mai repete”, conchide Firea.

Grupul USR PLUS din Senat s-a pronunţat, miercuri, împotriva instituirii unei comisii de anchetă parlamentară în cazul transferului pacienţilor de la Spitalul Foişor, considerând că, în cazul în care a fost încălcată legea, este de datoria organelor de anchetă penală să stabilească vinovaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici