Florin Cîţu cere amendarea parlamentarilor AUR: „Nu există nicio scuză”

Premierul Florin Cîţu cere autorităţilor să îi amendeze pe parlamentarii AUR pentru că nu au purtat mască joi la şedinţa de plen reunit a Parlamentului: „Nu există nicio scuză”.

1367 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu cere amendarea parlamentarilor AUR: „Nu există nicio scuză”

Florin Cîţu cere amendarea parlamentarilor AUR: „Nu există nicio scuză”

Regulile sunt aceleaşi pentru toţi! Cine crede că e deasupra legii doar pentru că este parlamentar, se înşală! Vreau să văd că autorităţile statului îşi fac treaba şi îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască ieri în Parlament. Nu există nicio scuză”, scrie pe Facebook Florin Cîţu.

Premierul invocă scandalul de joi din Parlament, când senatorii şi deputaţii AUR l-au evacuat pe vicepreşedintele Camerei Deputaţior Forin Roman de la prezidiu şi cere USR PLUS să se dezică de AUR.

„Circul pe care l-am văzut ieri în Parlament, cu aleşi care nu respectă reguli în plină pandemie şi cred că doar dacă ţipă şi bruschează un alt deputat din Parlament îşi impun punctul de vedere, ar trebui să îi facă pe cei de la USRPLUS să îşi dea seama, în al 12-lea ceas, ce greşeală fac. Dacă nici lucrurile astea nu îi determină pe membrii USRPLUS să se dezică de liderii partidului, nu ştiu ce ar mai putea să o facă. Le cer să se gândească bine, pentru că nu ne putem permite această criză politică”, conchhide Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici