Florin Cîţu, despre decizia în dosarul 10 august: „Sunt dezamăgit. Vom vedea dacă există căi de atac”

Premierul Florin Cîţu a spus miercuri că, în calitate de cetăţean, este dezamăgit de decizia luată în dosarul „10 august” şi a anunţat că aşteaptă opinia experţilor cu privire la eventualele căi de atac.

616 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre decizia în dosarul 10 august: „Sunt dezamăgit. Vom vedea dacă există căi de atac”

Florin Cîţu, despre decizia în dosarul 10 august: „Sunt dezamăgit. Vom vedea dacă există căi de atac”

„Este o decizie a Tribunalului şi nu pot să comentez decât ca cetăţean. Sunt dezamăgit, e adevărat, când vedem că în România nimeni nu a tras în noi în Decembrie, nimeni nu răspunde pentru mineriade şi avem iar un eveniment în care e foarte greu să găsim resposabili. În ceea ce mă priveşte mă voi asigura că niciodată cetăţenii României nu vor mai avea de suferit de pe urma unui stat abuziv, aşa cum a fost în aceste situaţii”, a declarat premierul la finalul şedinţei de Guvern de miercuri.

Acesta a precizat că a vorbit despre acest caz cu ministrul Justiţiei.

„Am stat de vorbă cu ministrul Justitţiei, vom vedea dacă mai există alte căi de atac, dacă se poate face ceva, vă daţi seama că aştept opinia experţilor în această situaţie”, a mai spus şeful Guvernului.

Marţi, Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT privind dosarul „10 august”. Asta înseamnă că ancheta DIICOT în cazul şefilor Jandarmeriei rămâne închisă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici