Florin Cîţu, despre înfiinţarea comisiei de la Ministerul Sănătăţii de investigare a deceselor COVID-19: Arată ca un fals în acte

Premierul Florin Cîţu a spus luni seara că a început investigaţia privitoare la modul în care a fost înfiinţată comisia de anchetă de la Ministerul Sănătăţii în timpul fostului ministru Vlad Voiculescu. Acum arată ca un fals în acte, dar nu pot să mă pronunţ, a precizat Cîţu.

1614 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre înfiinţarea comisiei de la Ministerul Sănătăţii de investigare a deceselor COVID-19: Arată ca un fals în acte

Florin Cîţu, despre înfiinţarea comisiei de la Ministerul Sănătăţii de investigare a deceselor COVID-19: Arată ca un fals în acte

Florin Cîţu a spus că sunt mai multe lucruri de investigat.

„Acum arată ca un fals în acte, ca un document care a fost creat după. Acolo sunt mai multe lucruri, le investigăm pe toate”, a spus Florin Cîţu, la Digi 24..

Premierul a mai spus că nu exclude varianta unei greşeli.

„Eu nu pot să mă pronunţ, poate să fie şi o greşeală, dar fără o analiză nu are rost să dicutăm. Dacă ar fi existat un grup de lucru, l-aş fi pus la lucru, nu aveam o miză”, a precizat Florin Cîţu.

Discuţiile au început duminică după ce un membru USR-PLUS a prezentat un document, care ar fi dovedit faptul că premierul a minţit atunci când a spus că nu ştia despre comisia de anchetă înfiinţată de fostul secretar de stat Andreea Moldovan. Ulterior, reprezentanţii ministerului au demarat o anchetă, la solicitarea premierului, şi au scos la iveală mai multe aspecte care aruncă semne de întrebare asupra demersului fostului secretar de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
florin cîţu,
act,
fals

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici