Florin Cîţu despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat: Mi se pare un proiect bun

Premierul Florin Cîţu crede că proiectul de lege prin care se va interzice cumulul pensiei cu salariul la stat este foarte bun: „Mi se pare normal”.

4134 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat: Mi se pare un proiect bun

Întrebat, miercuri, despre proiectul de lege prin care se va interzice cumulul pensiei cu salariul la stat, dacă a discutat cu ministrul Muncii, Raluca Turcan, şi dacă vor exista excepţii, premierul a răspuns: „Da, am vorbit. Este un proiect de lege despre care am discutat în coaliţie, am văzut draftul proiectului de lege. Va fi o dezbatere publică şi vom vedea dacă vor fi şi excepţii sau nu”.

Florin Cîţu a adăugat că i se pare un proiect de lege foarte bun: „Ştiţi că am încercat şi anul trecut acest lucru şi mi se pare normal dacă ai ieşit la pensie să decizi dacă vrei să încasezi pensia sau vrei să rămâi angajat, atunci să renunţi la pensie”.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma că pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul de la stat şi că cei care vor să se reangajeze în sistemul public trebuie să aleagă între pensie şi salariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici