Florin Cîţu se compară din nou cu Superman, după ce a câştigat şefia PNL

  • Noul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, a postat din nou, sâmbătă, imaginea editată în care apare costumat în Superman.
  • El spune că i s-a părut amuzant şi totul este doar o glumă.
2063 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu se compară din nou cu Superman, după ce a câştigat şefia PNL

După ce a câştigat competiţia internă cu Ludovic Orban pentru şefia PNL, Florin Cîţu a postat din nou, pe Instagram, fotografia în care apare costumat în Superman.

El a fost întrebat, la un post de televiziune, de ce se crede Superman.

Era o glumă (râde - n.r.). Eu sper că a fost o glumă apreciată. era doar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ. Era normal să revin astăzi cu acest lucru. A fost doar o glumă, sper că s-a înţeles că a fost doar o glumă şi nimic altceva”, a explicat preşedintele PNL.

În 9 septembrie, acesta a publicat un filmuleţ care îl înfăţişează ca având puterile lui Superman în timp ce salvează un avion de la prăbuşire, apoi „super-eroul” iese din ape şi rosteşte „Are you coming?” (Vii cu mine?). „Tehnologia asta”, a scris Cîţu peste videoclip.

Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El l-a învins în competiţia internă pe Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte în funcţie. Cîţu a obţinut 60,2% din sufragii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici