Florin Roman, vicepreşedinte PNL: Adevăratul premier este Liviu Dragnea. Se face vinovat de terorism fiscal

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a declarat, luni, că premierul Tudose se adresează Parlamentului de parcă ar avea „prune distilate în gură” şi i-a cerut voie să se adreseze „adevăratului premier al României, Liviu Dragnea”, pe care l-a acuzat de terorism fiscal.

323 afișări
Imaginea articolului Florin Roman, vicepreşedinte PNL: Adevăratul premier este Liviu Dragnea. Se face vinovat de terorism fiscal

Florin Roman, vicepreşedinte PNL: Adevăratul premier este Liviu Dragnea. Se face vinovat de terorism fiscal

„Am încercat din răsputeri să îl urmăresc pe domnul Tudose şi nu am reuşit pentru că, domnul prim-ministru să nu vă supăraţi, la noi în Ardeal este o vorbă: «Aveţi prune în gură, domnule», dar nu prune din alea din care ştim noi, sunt prune din alea mai distilate. Parcă vorbiţi turceşte, domnule. Când veniţi în faţa Parlamentului rugămintea este să începeţi şi să încercaţi să vorbiţi româneşte. Din acest motiv nu o să mă adresez astăzi dumneavoastră pentru că sunteţi un premier marionetă. O să vă rog să îmi daţi voie să mă adresez adevăratului premier al României, domnul Liviu Dragnea”, a declarat vicepreşedintele PNL Florin Roman, în plenul Camerei Deputaţilor, în cadrul dezbaterilor de la ”Ora Guvernului.

Florin Roman s-a adresat lui Liviu Dragnea afirmând că acesta se face vinovat de „terorism fiscal”.

„Domnule Dragnea sunteţi vinovat alături de PSD de terorism fiscal. Sunteţi un om care terorizaţi fiscal capitalul românesc şi IMM-urile. Aţi reuşit să zăpăciţi o ţară întreagă, fug toţi investitorii speriaţi, domnule Dragnea, că azi-mâine le veţi impozita şi aerul pe care îl respirăm (...) Faceţi scut în jurul evazioniştilor atât de dragi dumneavoastră. Ca şi premier al TelDrum, (...) dumneavoastră nu vă place la vedere şi faceţi scut în jurul muncii la negru”, a spus Roman.

Roman a afirmat că liderul PSD a dublat ajutoare sociale şi că încurajează „nemunca”, punând „jugul pe românii care muncesc cinstit”.

Vicepreşedintele PNL i-a cerut lui Tudose să spună „la câte minute” îşi să demisia după ce creşte acciza la carburanţi. „Vă doresc cu sinceritate să nu ajungeţi ca la final de mandat să fiţi cunoscut ca şi notorietate ca un alt Tudose, Hagi Tudose”, a conchis Roman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici