Flutur: Declaraţiile lui Haşotti reprezintă fabulaţii de caniculă

Preşedintele executiv al PLD Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că afirmaţiile liberalului Puiu Haşotti, privind intenţia lui Valeriu Stoica de a prelua conducerea în PLD, pot fi catalogate drept “fabulaţii de caniculă, şi a arătat că nu va "muşca" din "nada întinsă de liberali”.

1 afișare
Imaginea articolului Flutur: Declaraţiile lui Haşotti reprezintă fabulaţii de caniculă

Flutur: Declaraţiile lui Haşotti reprezintă fabulaţii de caniculă

“Este o fabulaţie de caniculă. Ştiu că a fost şi la malul mării această caniculă şi deci există o singură scuză, canicula. Nu le va merge. Cel puţin în ceea ce mă priveşte, nu voi voi muşca din această nadă”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele executiv al PLD a mai arătat că acest tip de afirmaţii pot fi catalogate drept “închipuiri malefice care îl marchează pe Puiu Haşotti”.

“Îl asigur că nu este niciun fel de problemă în PLD. Este un partid care s-a născut recent şi în care am o relaţie foarte bună cu Valeriu Stoica şi cu ceilalţi şi ne pregătim să facem cel puţin 10% în europarlamentare”, a spus Flutur.

În opinia liderului PLD, liberalii şi-ar dori ca în PLD să existe un astfel de conflict, în contextul apropierii alegerilor pentru Parlamentul European.

“Cred că este ceea ce şi-ar dori domniile lor, dar, spre dezaamăgirea lor, acest lucru îl asigur eu că nu se va întâmpla. Sunt mari frisoane pe scena politică din cauza acestor nominalizări pentru alegerile europarlamentare şi, probabil nedormind noaptea, construiesc anumite scenarii, cum să mai pună câte doi cap în cap”, a mai afirmat Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici