Flutur: În BPN s-a discutat despre solidaritatea partidului în jurul Cabinetul Boc

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după BPN, că în cadrul întâlnirii s-a discutat despre solidaritatea conducerii partidului faţă de Cabinetul Boc, în privinţa refomelor care rezultă din acordul cu FMI, el arătând că forma finală a documentului se va discuta şi în coaliţie.

14 afișări
Imaginea articolului Flutur: În BPN s-a discutat despre solidaritatea partidului în jurul Cabinetul Boc

Flutur: În BPN s-a discutat despre solidaritatea partidului în jurul Cabinetul Boc (Imagine: Ciprian Sterian/MEdiafax Foto)

"S-a discutat despre solidaritatea PDL în jurul Cabinetului Emil Boc şi miniştri, pentru a-i sprijini în reformele care rezultă din acordul cu FMI. E nevoie de această solidaritate", a spus Flutur, apreciind că "trebuie găsite soluţii şi înţelegere, pentru că nu este uşor de gestionat această perioadă şi este nevoie de o solidaritate cu membrii Executivului".

El a menţionat că se aşteaptă decizia CES, după care va avea loc o şedinţă de Guvern şi va avea loc şi o informare în coaliţie, pentru a se lua măsuri privind forma finală a scrisorii de intenţie.

"Se intenţionează fie un proiect de lege în procedură de urgenţă, fie asumarea răspunderii Guvernului", a spus vicepreşedintele PDL, care a adăugat că o decizie finală se va lua şi după discuţiile din coaliţie cu ceilalţi parteneri de guvernare.

Despre criticile aduse de unii democrat-liberali măsurilor Guvernului şi modului în care au fost comunicate acestea, Flutur a spus că nu s-a discutat în BPN, fiind vorba despre "abordări punctuale" ale unor colegi.

"Ceea ce s-a discutat este nevoia de solidaritate. PDL este un partid care ştie să fie solidar într-o perioadă grea şi cred că trebuie să explicăm mai mult populaţiei aceste măsuri. Părerile personale, sigur, le respectăm, dar poate e bine să le discutăm în acest for de conducere până le epuizăm, pentru a găsi soluţii. Nimeni nu doreşte măsuri nepopulare, (...) trebuie să găsim soluţiile care mai bune", a mai spus Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici