Flutur: Statutul PDL este bun, modificăm doar ce se poate îmbunătăţi

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, joi, că cea mai mare parte a Statutului PDL este bună, acesta fiind "testat de vremuri şi de alegeri", iar modificările vizează doar părţile din statut care pot fi îmbunătăţite.

11 afișări
Imaginea articolului Flutur: Statutul PDL este bun, modificăm doar ce se poate îmbunătăţi

Flutur: Statutul PDL este bun, testat de vremuri şi alegeri, modificăm doar ce se poate îmbunătăţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că duminică va avea loc o nouă întrunire a Comisiei de Statut din care face parte, urmând să fie centralizate răspunsurile filialelor la chestionarele trimise cu întrebări referitoare la necesitatea schimbării numelui partidului, a siglei, a statutului, la modul de organizare a alegerilor, la configurarea partidului de la nivel central, judeţean şi la colegiu electoral.

El a precizat că termenul până la care această comisie trebuie să elaboreze o propunere de îmbunătăţire a Statutului partidului şi strategia politică este 15 martie.

"Interesul nostru e să îmbunătăţim statutul. În cea mai mare parte, Statutul PDL este bun, coerent, testat de vremuri şi de alegeri şi doar acolo unde putem îmbunătăţi să venim cu nişte propuneri", a declarat Flutur.

El a evitat să facă declaraţii privind modificările avute în vedere la statut până când acestea nu vor fi sintetizate.

"Am văzut că există un interes, că cineva nu doarme noaptea şi are o idee despre cum să fie sigla. Poate să fie o ştire interesantă, dar noi dorim să apărem cu un produs finit, când ne hotărâm. Nu ieşim cu altceva", a mai spus vicepreşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici