Flutur: USL, o forţă a urii şi a răzbunării, face restauraţie

Democrat-liberalul Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, la Convenţia PDL, că reprezentanţii USL au început cu stângul şi "guvernează dându-şi cu stângul în dreptul" şi că USL "face restauranţie, loveşte în statul de drept şi se ocupă de răzbunări politice".

234 afișări
Imaginea articolului Flutur: USL, o forţă a urii şi a răzbunării, face restauraţie

Gheorghe Flutur (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Au început cu stângul şi guvernează dându-şi cu stângul în dreptul. În loc să se ocupe de economie, de salarii sau de absorbţia fondurilor europene, USL face restauranţie, loveşte în statul de drept şi se ocupă de răzbunări politice", a precizat Flutur.

El le-a spus democrat-liberalilor că la putere se află o forţă "a urii şi răzbunării".

Flutur a apreciat că zi de zi USL pierde din voturi prin acţiunile sale şi că reprezentanţii PDL trebuie să câştige aceste voturi pe care Uniunea le pierde.

"Iar armele noastre să fie soluţiile pentru România", a adăugat Gheorghe Flutur.

El le-a dat asigurări primarilor PDL că vor fi apăraţi de partid "în faţa oricărui abuz".

"Le spun clar tuturor primarilor noştri: vă vom apăra în faţa oricărui abuz", a adăugat Gheorghe Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici