Forma proiectului de Hotărâre privind suspendarea preşedintelui

Plenul reunit al Celor două Camere a stabilit, vineri, forma proiectului de hotărâre privind suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, care are două articole, unul referindu-se la suspendare, celălalt la interimatul funcţiei.

208 afișări
Imaginea articolului Forma proiectului de Hotărâre privind suspendarea preşedintelui

Parlamentul a stabilit forma proiectului de Hotărâre privind suspendarea preşedintelui (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

Primul articol prevede că "Preşedintele Traian Băsescu se suspendă din funcţia de preşedinte al României".

Articolul al doilea prevede că "Hotărârea se comunică Curţii Constituţionale pentru a constata existenţa împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiilor de către preşedintele României".

La ora transmiterii acestei ştiri, proiectul de hotărâre este supus votului parlamentarilor.

Votul este secret cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici