Formaţiunile noii majorităţi lucrează la un acord de colaborare parlamentară

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că specialiştii celor cinci formaţiuni parlamentare are formează noua majoritate parlamentară lucrează la o schiţă de acord privind colaborarea parlamentară pentru sprijinirea Cabinetului Iohannis până la alegerile prezidenţiale.

13 afișări
Imaginea articolului Formaţiunile noii majorităţi lucrează la un acord de colaborare parlamentară

Formaţiunile noii majorităţi lucrează la un acord de colaborare parlamentară (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

"Specialiştii celor cinci formaţiuni parlamentare (PSD, PNL, UDMR, PC, grupul minorităţilor - n.r.) lucrează în acest moment la o schiţă de acord care va cuprinde două paliere: unul de colaborare parlamentară în interesul sprijinirii în Parlament, până la alegerile prezidenţiale, a unui Cabinet Iohannis şi un acord mai larg, prin care invităm alte formaţiuni parlamentare, organizaţii neguvernamentale, sindicate şi patronate pentru a asigura un cadru transparent şi predictibil în sensul unei bune guvernări în România", a spus Geoană.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că a acceptat propunerea de a fi nominalizat pentru postul de premier din partea PNL-PSD-PC-UDMR şi a grupului minorităţilor naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici