Fostul lider al PDL Sălaj a strâns peste 2.000 de semnături pentru candidatura Elenei Băsescu la PE

Fostul preşedinte al PDL Sălaj, Viorel Stanca, a organizat o acţiune de strângere de semnături pentru candidatura Elenei Băsescu la alegerile europarlamentare, reuşind să obţină sprijinul a aproape 2.200 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10 afișări

Fostul preşedinte al PDL Sălaj, Viorel Stanca, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că a reuşit să strângă semnăturile respective prin mijloace personale, fără a implica în această acţiune structurile organizate ale democrat-liberalilor sălăjeni.

"M-am implicat direct în acţiunea de strângere de semnături pentru candidatura Elenei Băsescu, dar am desfăşurat-o fără a implica structurile organizate ale PDL Sălaj. Am reuşit să strâng 2.183 de semnături, care să o ajute pe Elena Băsescu şi să-i dea posibilitatea de a candida la alegerile europarlamentare. Sunt mulţumit de rezultatul obţinut", a spus Viorel Stanca.

Potrivit acestuia, pe lângă dorinţa de a o sprijini pe Elena Băsescu, el a început strângerea de semnături pentru a verifica credibilitatea pe care el însuşi o mai are în rândul sălăjenilor, având în vedere "emblema negativă, de proscris" pe care actuala conducere a PDL Sălaj i-o atribuie.

"Cred că dacă am reuşit să strâng atâtea semnături, oamenii au şi acum încredere în mine, lucru care mă bucură", a spus Stanca.

Viorel Stanca a demisionat din toate funcţiile politice, inclusiv din cea de preşedinte al PDL Sălaj, rămând în partid doar ca simplu membru, după rezultatele pe care filiala le-a înregistrat la alegerile locale din 2008. La vremea respectivă, PDL Sălaj nu a obţinut nici Primăria Zalău şi nici şefia Consiliului Judeţean Sălaj, câştigate de PNL şi PSD.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat recent că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală după euroalegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici