Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui: Guvernul Cîţu va pica, dar Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, susţine premierul Florin Cîţu că se va agăţa de scaunul de premier şi „vom fi într-un interimat foarte lung”: „Ce înseamnă mult timp? Poate să însemne şi 3 ani până în 2024”.

39779 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui: Guvernul Cîţu va pica, dar Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui: Guvernul Cîţu va pica, dar Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp

„Florin Cîţu îşi dezvăluie strategia post-moţiune. Dacă trece moţiunea, el tot nu pleacă, ci se va agăţa de scaunul de premier şi <vom fi într-un interimat foarte lung>. Nu de alta dar încă sunt bani publici de luat prin noul PNDL. Aviditatea de putere e atât de mare încât nu mai contează nicio constituţie sau nicio regulă. Guvernul Cîţu va pica, dar Klaus Iohannis nu va face nicio altă propunere de premier mult timp. Aşa că rămâne tot domnul Cîţu mult timp. Ce înseamnă mult timp? Poate să însemne şi 3 ani până în 2024”, a scris pe Facebook Claudiu Năsui.

Acesta a afirmat că singurul lucru care se va schimba va fi faptul că guvernul interimar nu va mai putea da OUG-uri, lucru care este foarte bun. Dacă apare vreo urgenţă reală există întotdeauna procedura de urgenţă în parlament, afirmă fostul ministru USR PLUS.

„E incredibil cum nişte oameni în văzul tuturor dau foc la ţară fără să le pese de nimic altceva decât de interesul lor de partid. Au întors ţara pe dos şi au condamnat zeci de mii de români din cauza unui congres de partid. De mai multe săptămâni pentru ei nu mai contează constituţia, regulile, democraţia, nimic. Tot ce contează este să se ţină agăţaţi de putere ca să creeze noi sinecuri pentru activul de partid şi să dea noi tunuri pentru grupurile de interese care îi susţin”, a mai scris Năsui.

El spune că în tot acest timp, oamenii au parte de creşteri de taxe şi impozite, „nu de alta, toţi banii aceia care merg în PNDL-uri şi pensii speciale trebuie să vină de undeva”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici