Fostul premier al Noii Zeelende, Jacinda Ardern, s-a căsătorit

Fostul prim-ministru al Noii Zeelande, Jacinda Ardern, s-a căsătorit cu partenerul său după ani de amânări, scrie Sky News.

939 afișări
Imaginea articolului Fostul premier al Noii Zeelende, Jacinda Ardern, s-a căsătorit

Fostul premier al Noii Zeelende, Jacinda Ardern, s-a căsătorit

Jacinda Ardern, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu Clarke Gayford, în vârstă de 47 de ani, în cadrul unei ceremonii private în regiunea Hawke's Bay din Aotearoa.

Cuplul este logodit de aproape cinci ani, dar au amânat nunta din cauza pandemiei COVID, a naşterii fiicei lor şi a îndatoririlor Jacindei Ardern în calitate de lider al ţării sale.

Ceremonia ar fi avut loc la o podgorie de lux, la 320 de kilometri de capitala Noii Zeelande, Wellington.

Invitaţii au fost limitaţi la familie, prieteni apropiaţi şi unii dintre foştii colegi ai Jacindei Ardern.

În afara localului, un mic grup de protestatari a lipit pe un perete zeci de afişe anti-vaccinare.

Jacinda Ardern a condus Noua Zeelandă prin pandemia COVID, iar naţiunea avea unele dintre cele mai stricte reglementări din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici