Franţa transmite României condoleanţe pentru victimele inundaţiilor

Preşedintele Franţei Nicolas Sarkozy i-a scris omologului român Traian Băsescu o scrisoare de condoleanţe pentru victimele inundaţiilor din România, un mesaj similar fiind transmis de ministrul de Extern Bernard Kouchner lui Teodor Baconschi.

58 afișări
Imaginea articolului Franţa transmite României condoleanţe pentru victimele inundaţiilor

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am aflat cu vie emoţie despre inundaţiile dramatice care au afectat nordul României", se arată într-o scrisoare transmisă de preşedintele Nicolas Sarkozy omologului său român, dată publicităţii de Ambasada Franţei la Bucureşti.

"Doresc să vă transmit un mesaj de simpatie şi solidaritate în această probă dificilă. Să ştiţi că Franţa rămâne alături de ţara dumneavoastră şi de poporul român", îi scrie Sarkozy lui Băsescu.

El îi transmite de asemenea preşedintelui român condoleanţe pentru familiile victimelor inundaţiilor.

Totodată, Ambasada Franţei la Bucureşti a făcut publică o scrisoare de condoleanţe adresată de ministrul de Externe francez, Bernard Kouchner, omologului Teodor Baconschi.

Kouchner transmite un mesaj de simpatie şi solidaritate din partea Franţei. "Gândurile mele se îndreaptă în mod natural către familiile victimelor inundaţiilor cărora vă rog să le transmiteţi din partea mea cele mai sincere condoleanţe", scrie Kouchner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici