Frunda: Premierul Boc nu are dreptate când spune că am ieşit din criză

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy l-a contrazis, sâmbătă, la Congresul Uniunii, pe premierul Emil Boc, spunând că acesta nu are dreptate când afirmă că ţara a ieşit din criză, fiind de părere că UDMR trebuie să reevalueze situaţia şi să decidă asupra viitorului dacă economia nu se va relansa până în vară

25 afișări
Imaginea articolului Frunda: Premierul Boc nu are dreptate când spune că am ieşit din criză

Frunda: Premierul Boc nu are dreptate când spune că am ieşit din criză (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Frunda a afirmat că premierul nu a avut dreptate nici în urmă cu doi ani când a spus că România a intrat în criză, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"L-am auzit pe domnul premier Boc cu o cuvântare învăţată de acasă, după părere mea, rigidă. Premierul nu are dreptate când spune că am ieşit din criză, aşa cum nu a avut dreptate nici acum doi ani când a spus că am intrat în criză, pentru că atunci cetăţenii aveau ceva bani în buzunar, iar acum nu mai au. Trebuie să avem un parteneriat care să ne asigure că vom beneficia şi în viitor de drepturile pe care le-am dobândit. Dacă nu reuşim să avem rezultate până la începutul verii, dacă nu se va revigora economia, trebuie să reevaluăm situaţia şi să decidem asupra soluţiei de viitor", a spus senatorul UDMR.

Frunda a cerut viitoarei conduceri a UDMR să se gândească la o soluţie pentru viitor, ţinând cont de alegerile din 2012.

"Orice vom face, vom fi prezenţi între PCM şi Partidul Popular al Maghiarilor din Ardeal şi vom fi criticaţi. Indiferent de program sau de statut, va trebui să avem o imagine clară a viitorului. Ştim că avem oameni care pot să rezolve nu doar problemele comunităţii, ci şi ale ţării şi rog următoarea conducere să se gândească la direcţia din viitor, la felul în care vom câştiga alegerile locale şi la felul în care vom intra în Parlamentul României pe propriile picioare", a spus Frunda.

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a susţinut, sâmbătă, la Congresul UDMR, că România are în următoarele şase luni cea mai bună perspectivă economică din ţările Europei Centrale şi de Est şi va fi ferită de colapsul economic care exista în 2008.

Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Congresul UDMR de la Oradea, că ceea ce s-a făcut a fost corect şi este temei pentru o creştere economică sănătoasă.

"Bilanţul pe ianuarie, întăreşte previziunile bune. România are în următoarele şase luni cea mai bună perspectivă economică din ţările Europei Centrale şi de Est. Datele pe ianuarie arată că veniturile la bugetul de stat au crescut faţă de ianuarie 2010 şi faţă de media trimestrului IV a anului 2010, astfel încât la sfârşitul primului trimestru, în luna martie, România va ieşi din recesiune. Ceea ce am făcut a fost corect, şi este temei pentru o creştere economică sănătoasă. Consecinţele vor fi că România va fi ferită de pericolele care o pândeau din 2008, când am început guvernarea, nu va avea în faţă pericolul unui colaps economic şi va avea posibilitatea ca prosperitatea să fie resimţită în buzunarul fiecărui cetăţean", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici