Frunda: Toţi pesediştii cu care am discutat au zis că nu votează moţiunea de cenzură

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy a declarat, sâmbătă, într-un discurs susţinut în faţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali întrunit la Târgu -Mureş, că a discutat cu mai mulţi parlamentari PSD şi toţi i-au spus că nu votează moţiunea de cenzură anunţată de liderul partidului, Mircea Geoană.

1 afișare
Imaginea articolului Frunda: Toţi pesediştii cu care am discutat au zis că nu votează moţiunea de cenzură

Frunda: Toţi pesediştii cu care am discutat au zis că nu votează moţiunea de cenzură

„Toţi pesediştii cu care am discutat au zis că nu votează moţiunea de cenzură, pentru că toţi am avea de pierdut. Doar preşedintele statului şi PD-ul ar avea de câştigat. Premierul care va fi numit nu va fi PNL, se va ajunge la alegeri anticipate şi cine are interesul să se ajungă aici? Doar PD-ul”, a spus Frunda, potrivit căruia UDMR ar obţine în această situaţie tot atâtea voturi cât în 2004 .

În acelaşi timp, senatorul Frunda nu crede „nici în succesul şi nici în înaintarea moţiunii de cenzură” şi susţine că există şi posibilitatea ca prin aceasta PSD să-şi scoată din joc propriul preşedinte.

„Au încep negocieri cu noi şi cu PNL”, a spus senatorul.

Analizând situaţia creată, Frunda a mai spus că prin anunţul depunerii moţiunii de cenzură, reprezentanţii PSD ar putea viza primirea unor poziţii în guvern, prin negocieri cu partidele aflate în prezent la guvernare.

Moţiunea de cenzură anunţată de PSD ar putea fi depusă la mijlocul săptămânii viitoare, cel mai probabil miercuri, toate capitolele componente fiind deja finalizate, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici