Frunzăverde: Ca şi mine, deputatul Dugulescu a decis că nu se mai poate în PDL

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, vineri, la Timişoara, comentând trecerea lui Marius Dugulescu de la PDL la PNL, că, la fel ca în cazul său, deputatul a decis că nu se mai poate continua în PDL.

204 afișări
Imaginea articolului Frunzăverde: Ca şi mine, deputatul Dugulescu a decis că nu se mai poate în PDL

Sorin Frunzăverde (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Poate că domnul Dugulescu nu a avut anvergura să facă acest lucru. A avut vreun ecou? Apropo de moralişti, de ce au trecut cu vederea o conferinţă de-a mea din noiembrie. Am crezut că se mai poate acţiona de acolo conform credinţei noastre. Am candidat pentru prim-vicepreşedinte în mai anul trecut. Am candidat pentru că am crezut că o nouă conducere poate rezolva problemele. E partidul meu de 22 de ani, sunt singurul care a câştigat toate alegerile din 1996 începând. Atunci, într-o dezbatere internă de acolo, am crezut că se poate. Aşa şi domnul deputat, a decis că nu se mai poate", a spus Frunzăverde.

Deputatul de Timiş Marius Dugulescu demisionează din PDL şi se înscrie în PNL, anunţul fiind făcut, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Timiş, în prezenţa liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Ruşanu şi Sorin Frunzăverde.

Miercuri seară, la un hotel din Timişoara aparţinându-i deputatului de Timiş Gheorghe Ciobanu, care în 4 aprilie a demisionat din PDL şi s-a înscris în PSD, a avut loc o întâlnire la care au participat lideri ai PDL Timiş. Surse din patid declarau pentru corespondentul MEDIAFAX că la această întâlnire deputatul PDL de Timiş Marius Dugulescu şi-a anunţat colaboratorii din colegiul său electoral că ar urma să demisioneze din PDL şi să se înscrie în PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici