Frunzăverde, despre afirmaţiile lui Ponta privind Roşia Montană: Uşor ieftin, uşor şocant ce spune

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că este "uşor ieftină" afirmaţia lui Victor Ponta potrivit căreia proiectul Roşia Montană va fi în continuare blocat "pentru că nu toţi politicienii pot fi cumpăraţi, aşa cum e cumpărat preşedintele Traian Băsescu".

287 afișări
Imaginea articolului Frunzăverde, despre afirmaţiile lui Ponta privind Roşia Montană: Uşor ieftin, uşor şocant ce spune

Frunzăverde, despre afirmaţiile lui Ponta privind Roşia Montană: Uşor ieftin, uşor şocant ce spune (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Afirmaţia este uşor ieftină. Pe ce se bazează domnul Ponta când spune asta? E uşor şocant ce spune domnul Ponta", a spus Frunzăverde.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, că proiectul Roşia Montană este şi va fi în continuare blocat pentru că nu toţi politicienii pot fi cumpăraţi, "aşa cum este cumpărat preşedintele Traian Băsescu".

"Aş vrea să îl parafrazez pe preşedintele Traian Băsescu, care a spus că din 1997 proiectul este blocat pentru că politicienii au fost laşi. Eu spun că din 1997 este blocat şi va fi în continuare pentru că nu toţi politicienii pot fi cumpăraţi, aşa cum e cumpărat preşedintele Traian Băsescu, cum sunt cumpăraţi alţii din toate partidele", a spus Ponta, în discursul susţinut la lansarea viziunii USL pe Mediu.

El a arătat că proiectul Roşia Montană priveşte interesul naţional al României, nu pensia preşedintelui Traian Băsescu.

"Proiectul de la Roşia Montană e despre interesul naţional al României, despre viitorul României, despre riscurile pe care România trebuie sau nu trebuie să şi le asume. Nu e un proiect pentru pensia preşedintelui Traian Băsescu, nu e un proiect prin care plătim datoriile din campanie ale nimănui, nu e un proiect ca să câştig cinci voturi la Alba Iulia", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici