Frunzăverde, despre candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale: E clar acum că PNL-PDL nu au nimic comun cu Băsescu

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a comentat marţi anunţul candidaturii din partea PMP la alegerile prezidenţiale a lui Cristian Diaconescu, afirmând că în acest moment devine clar că PNL şi PDL nu au nimic comun cu Traian Băsescu.

264 afișări
Imaginea articolului Frunzăverde, despre candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale: E clar acum că PNL-PDL nu au nimic comun cu Băsescu

Cristian Diaconescu (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

Frunzăverde a fost întrebat cum vede anunţul candidaturii lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale, din partea PMP.

”Din acest punct de vedere, lucrurile se clarifică, este clar că nu avem nimic comun cu Traian Băsescu. Candidatul lui Traian Băsescu, aşa cum chiar el a spus, este Diaconescu”, a afirmat vicepreşedintele PNL.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi-a exprimat îndoiala că Diaconescu va rămâne în cele din urmă candidat.

”Rămâne de văzut dacă Diaconescu va rămâne în cursă, din ce declaraţii am văzut nu este foarte limpede acest lucru. Nu e exclus ca până la urmă Udrea să candideze”, a afirmat Predoiu.

Cei doi au menţionat că PNL şi PDL nu vor susţine o posibilă candidatură a Elenei Udrea la prezidenţiale.

”Noi avem candidatul nostru unic, care va fi anunţat la momentul potrivit. Este singurul candidat care va avea şanse. Această construcţie pe care o facem astăzi între PNL şi PDL este singura capabilă să ducă la Cotroceni un preşedinte, nicio altă formulă nu va avea şanse de succes”, a precizat Predoiu.

Cristian Diaconescu a fost anunţat, sâmbătă, de noul preşedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale, Diaconescu precizând că acceptă candidatura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici