Frunzăverde: În opinia mea, în martie, Mişcarea Populară va deveni realitate ca alianţă electorală

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, pentru "Gândul", că, în opinia sa, "în martie, Mişcarea Populară va deveni realitate ca alianţă electorală".

1554 afișări
Imaginea articolului Frunzăverde: În opinia mea, în martie, Mişcarea Populară va deveni realitate ca alianţă electorală

Frunzăverde: În opinia mea, în martie, Mişcarea Populară va deveni realitate ca alianţă electorală (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"În opinia mea, în martie, Mişcarea Populară va deveni realitate ca alianţă electorală", a spus Frunzăverde.

În viitoarea alianţă s-ar regăsi alături de PDL, PNŢCD, partid făcând parte din aceeaşi familie europeană - PPE, ecologiştii, dar şi UNPR, potrivit unor surse democrat-liberale.

Liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu a declarat, pentru "Gândul", că au existat discuţii cu pedeliştii conduşi de Emil Boc pe această temă, însă negocierile nu s-au finalizat.

"Am avut o întâlnire, dar negocierile nu s-au finalizat. Nu se pune problema unei fuziuni, ci a unei alianţe electorale, posibil chiar a unei alianţe politice", a declarat Pavelescu.

Mişcarea Populară pe care PDL intenţionează să o creeze ar putea cuprinde partide precum PNŢCD şi ecologiştii, iar sigla şi culoarea acestei mişcări ar putea fi inima şi, respectiv, verde sau albastru, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici