Frunzăverde: Lideri importanţi ai PDL au încercat să mă convingă să am altă abordare

Sorin Frunzăverde a declarat miercuri că a avut discuţii în interiorul PDL şi că lideri importanţi ai partidului au încercat să îl convingă să aibă altă abordare.

1356 afișări
Imaginea articolului Frunzăverde: Lideri importanţi ai PDL au încercat să mă convingă să am altă abordare

Sorin Frunzăverde (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

"Un număr important de lideri PDL au încercat să mă convingă să nu am această abordare", a spus Frunzăverde.

El a susţinut că nu crede că tot ceea ce a susţinut în ultimii ani mai poate fi realizat în interiorul PDL.

"Cred într-o construcţie de dreapta. Cred că PDL este de dreapta, dar nu cred că rezolvarea acestor probleme se poate face din interiorul PDL", a adăugat Frunzăverde.

El a precizat că, din acest motiv, va candida din partea USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, ca membru PNL.

Sorin Frunzăverde a început conferinţa de presă amintind declaraţia sa din 24 noiembrie 2010, referitoare la provocările PDL, când spunea că principala preocupare nu o reprezintă alegerile interne din formaţiunea democrat-liberală, ci "haosul" din administraţie, "varjba politică" şi "statul poliţienesc care sufocă economic orice comunitate" şi care este principala cauză a sărăcirii populaţiei.

"Am spus acest lucru de 46 de ori: de 45 de ori în campaniile interne şi a patruzecişişasea oară la Convenţia partidului, şi le mulţumesc colegilor mei care m-au votat atunci în proporţie covârşitoare", a adăugat Frunzăverde.

El a mai spus că a insistat pe elaborarea unui buget descentralizat, ceea ce nu s-a întâmplat.

Frunzăverde a precizat că nu va face niciun reproş nimănui, dar că opţiunea sa diferă "fundamental" de cea a unor membri ai conducerii PDL în privinţa dezvoltării României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici